Η εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΕΜΠΟΡΙΚΗ - Θ.ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979 στη Λάρισα με σκοπό την παραγωγή και διαμόρφωση χαλυβδοφύλλων - φύλλων αλουμινίου. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο 6ο χλμ Λάρισας-Συκουρίου και το 2007 επεκτείνεται με νέο εργοστάσιο στη θέση ''Δ'' ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ.

Το 1999 δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή πανέλων πολυουρεθάνης PUR & PIR. Όπως επίσης και πανέλων πετροβάμβακα για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων των σύγχρονων κτιρίων, στην κατασκευή, θερμομόνωση και πυραντίστασή τους.

Το καλοκαίρι του 2001 η εταιρεία αποκτά πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:1994 του οίκου TUV AUSTRIA HELLAS, ενώ σήμερα εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2015 και ISO 14001:2015. Η ταχεία εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό μας εξοπλισμό, το άρτια καταρτισμένο μας προσωπικό και τα αξιόπιστα προϊόντα μας, μας τοποθετούν μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.

Ιστορία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 από τον αείμνηστο Θωμά Μακρή με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς του τομέα των κατασκευών.

Εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείτε στην παραγωγή μεταλλικών προϊόντων επικάλυψης ψυχρής διαμόρφωσης. Έχοντας συνεχής ανοδική πορεία επεκτείνει την δραστηριότητά της στον τομέα της παραγωγής πετασμάτων πολυουρεθάνης και πετροβάμβακα

Πολιτική Ποιότητας και Περιβάλλοντος

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας πάντα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Συνεργασίες και Καινοτομίες

Οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών και γι’ αυτό είμαστε ιδρυτικά μέλη ινστιτούτων του κλάδου.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα προϊόντα τα οποία δοκιμάζονται και αξιολογούνται σε κορυφαία εργαστήρια και πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αξίες και Όραμα

Για 40 χρόνια, οι ιδέες, η τεχνολογία και οι άνθρωποι μας έχουν δημιουργήσει τις αξίες και το όραμα της εταιρεία. Έχουν προσφέρει υπηρεσίες τόσο στην βιομηχανία όσο και στην κοινωνία στο σύνολό της.