Ποιότητα & Αξιοπιστία

Αποτελεί δέσμευση για εμάς τα προϊόντα να είναι πάντα ποιοτικά και αξιόπιστα. Ειδικά σχεδιασμένα να μειώνουν το κόστος κατασκευής και να αυξάνουν την απόδοση της επένδυσης. Παράγουμε προϊόντα εξαιρετικών επιδόσεων και υψηλών αρχιτεκτονικών απαιτήσεων. Και αυτό είναι αξία. Το πιστοποιούν 1000+ ευχαριστημένοι πελάτες.

Πυραντίσταση

Κοντράρουμε τη φωτιά με γνώμονα τις ανάγκες σας

Έχουμε το σύστημα που δίνει πυραντοχή. Για τον σκοπό αυτό μελετήσαμε, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε το σύστημα πάντα σε συμφωνία με τους Κανονισμούς πυροπροστασίας κτηρίων. Επιτύχαμε τους υψηλότερους δείκτες αντίστασης στην φωτιά για να προστατεύσουμε εσάς και την περιουσία σας. Και αυτό είναι αξία.

Θερμομόνωση

Εξοικονόμηση ενέργειας

Εκτός του μειωμένου κόστους κατασκευής και τα χαμηλά κτιριακά ασφάλιστρα, τα ενεργειακά οφέλη που χαίρουν οι ιδιοκτήτες των έργων μας δίνουν ώθηση για την δημιουργία νέων ενεργειακά αποδοτικότερων προϊόντων. Στοχεύουν στην ανάπτυξη και στην κατασκευή κτηρίων μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης. Και αυτό είναι όραμα.

Μακροβιότητα

Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Επιλέγουμε και ελέγχουμε τις πρώτες ύλες με τα αυστηρότερα κριτήρια. Παράγουμε τα προϊόντα βάση τυποποιημένων διαδικασιών παραγωγής. Κατασκευάζουμε προϊόντα με εξαιρετική αντοχή για μια ζωής και αποσκοπούμε να μας θυμάστε για πολύ καιρό. Και αυτό είναι όραμα.

Αγάπη προς το περιβάλλον

Βεβαιώνουμε ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν επικίνδυνες βλαβερές ουσίες, ουσίες που βλάπτουν το όζον, είναι άοσμα και ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον. Είναι ανακυκλώσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή προϊόντων δευτερεύουσας χρήσης. Έχουν χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα και δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον. Διασφαλίζουμε το μέλλον των παιδιών μας. Και αυτό είναι αξία.